Spanish English French German
 
  • 23 Marzo 2016

Saluda Concejal de Deportes Ayuntamiento de Castellón Destacado

" L'esport i el Futbol en particular, representen un fenomen social indiscutible que forma part de la nostra vida quotidiana. L’esport aporta models, desperta passions i té un gran potencial motivador que captiva persones de totes les edats i condicions. El Torneig de Futbol Base Primer Toque Castelló Mediterrani, és un gran èxit a tots els nivells des de fa molts anys, i és també un exemple de com es fan les coses a Castelló i de la importància que l'esport té a la nostra ciutat.

L'Ajuntament de Castelló amb el Patronat d'Esport al capdavant, apostem per la realització d'esdeveniments esportius com a promoció dels valors de l'esport, i com a ferramenta per a la dinamització econòmica que el turisme esportiu representa per a Castelló."
 
__________________________________________________________________________________________________________
 
 
 
" El deporte y el futbol en particular, representan un fenómeno social indiscutible que forma parte de nuestra vida cotidiana. El deporte aporta modelos, despierta pasiones y tiene un gran potencial motivador que cautiva personas de todas las edades y condiciones. El Torneo de Futbol Base Primer Toque Castellón Mediterraneo, es un gran éxito en todos los niveles desde hace muchos años, y es también un ejemplo de como se hacen las cosas en Castellón y de la importancia que el deporte tiene en nuestra ciudad.

El Ayuntamiento de Castellón con el Patronato de Deportes al frente, apostamos en la realización de eventos deportivos como promoción de los valores del deporte, y como herramienta para la dinamización económica que el turismo deportivo representa para Castellón."

 

Enric Porcar Mallén

Concejal de Deportes

Ayuntamiento de Castellón